Bahasa: EN | 中文 | BM |

Alibaba.com Global Gold Supplier

Alibaba.com bermaksud Perniagaan

Alibaba.com adalah pasaran e-dagang perniagaan-ke-perniagaan terbesar di dunia. Kami menyediakan alat & perkhidmatan untuk membantu anda berkembang ke pasaran baru dan berhubung dengan pembeli perniagaan di seluruh dunia.


Menjadi Pembekal Alibaba.com Dengan NEWPAGES

Pembekal Emas adalah keahlian tahap tertinggi dan premium Alibaba.com yang membantu memaksimumkan pendedahan syarikat dan peluang perniagaan anda.

Bekerjasama dengan pakar di B2B

Sertailah platform yang dibina untuk perniagaan sejak awal, dan fahami bagaimana menolong anda berjaya dalam pasaran B2B. Tidak seperti platform lain, Alibaba.com membolehkan anda menjalankan perniagaan dengan cara anda sendiri, memiliki data anda dan memiliki hubungan pelanggan anda.

 • Pelanggan Alibaba.com mendapat fungsi B2B yang biasa, seperti rundingan harga, harga fleksibel, dan komunikasi langsung dengan petunjuk
 • Dapatkan lebih banyak - kadar pengambilan Alibaba.com lebih rendah daripada standard industri - serendah sifar peratus di pasaran AS
Akses pangkalan pelanggan global

Kembangkan perniagaan anda dengan menjadi penjual di laman web ini dengan salah satu kumpulan pelanggan B2B berpotensi terbesar. Apabila pembeli perniagaan memerlukan sumber dari hampir semua negara, mereka pergi ke Alibaba.com.

Tingkatkan petunjuk & penukaran anda

Sasarkan pelanggan yang tepat dengan alat yang akan membawa mereka kepada anda, kemudian urus dan ubah petunjuk anda melalui pusat pesanan kami dengan terjemahan masa nyata. Akses papan pemuka canggih yang mengukur pendedahan, jumlah klik, lawatan ke kedai dan banyak lagi.

 • Tingkatkan pendedahan anda sehingga 120% dengan pemasaran carian Alibaba.com, dan hanya bayar per klik *
 • Gunakan sistem pengurusan pelanggan all-in-one untuk mengesan petunjuk dan menjangkau pelanggan
 • Dapatkan lebih banyak pendedahan dengan menyertai penjualan, promosi, dan pameran produk Alibaba.com
Bina kehadiran dalam talian anda

Siapkan kedai di platform yang memberi peluang kepada setiap perniagaan, besar atau kecil, untuk mempamerkan jenama mereka. Identiti digital unik anda akan membantu anda menonjol dan mempamerkan barang anda di enjin carian global Alibaba.com yang besar.

 • Buat etalase dalam talian untuk jenama anda, tidak perlu pengekodan
 • Paparkan gambar, video, sijil, dan nilai jualan teratas anda
 • Masukkan keseluruhan katalog anda dalam talian dengan fungsi muat naik pukal
Tingkatkan petunjuk & penukaran anda

Berhubung dengan perkhidmatan pelanggan tempatan yang ada ketika anda memerlukannya, dan manfaatkan perkhidmatan perniagaan dari Alibaba.com dan rakan kongsi kami.

 • Dapatkan sokongan digital 24/7 dan perkhidmatan pelanggan semasa waktu perniagaan
 • Ikut serta dalam perkhidmatan yang sesuai untuk anda, termasuk reka bentuk laman web, catatan produk yang dioptimumkan, dan cadangan kata kunci yang diperibadikan
 • Belajar dari profesional dengan tutorial, artikel & petua dari pakar Alibaba.com

Mengapa NEWPAGES?
 


Pengalaman Tinggi

Kami mempunyai pengalaman lebih dari 13 tahun dalam menyediakan penyelesaian Malaysia SMEs untuk menjadikan perniagaan mereka dalam talian, dan kami menguruskan lebih dari 3,500 pelanggan sekarang.


Pendedahan Tambahan

Dapatkan Penyenaraian Premium newpages.com.my percuma semasa anda mendaftar sebarang pakej. Dapatkan tambahan 25,000 Pelawat Setiap Hari.


Reka Bentuk Minisite Profesional

Kami telah merancang lebih dari 3,500 laman web syarikat dan lebih dari 100k pengalaman pengeposan produk. Dengan minisite kami, syarikat anda dapat memberikan kesan yang baik kepada pembeli anda.


Sokongan Tempatan

Kami mempunyai cawangan yang terletak di Johor Bahru, Melaka, Selangor, Klang dan Pulau Pinang. Anda boleh memfokuskan perniagaan anda di seluruh dunia dan membiarkan kami menjadi sokongan tempatan apabila anda memerlukan bantuan.


Program Latihan Komprehensif

Kami mempunyai kelas latihan di pejabat kami supaya anda dapat mempelajari cara mengurus akaun anda. Kami juga akan memberikan tutorial latihan untuk anda sekiranya anda tidak dapat mengikuti kelas.


Pasukan Yang Berdedikasi

Kami mempunyai bahagian penjualan, reka bentuk, IT, latihan dan sokongan yang berdedikasi. Pasukan kami bersedia melayani anda apabila anda memerlukan pertolongan dalam tempoh langganan.

Soalan Lazim?

Pembeli apa yang boleh saya jangkau di Alibaba.com?

Pembeli Alibaba.com adalah perniagaan kecil dan sederhana dari lebih 190+ negara dan wilayah. Mereka berasal dari lebih dari 40 kategori yang berbeza, termasuk Pertanian, Kecantikan & Penjagaan Diri, Elektrik, Kesihatan & Perubatan, Sukan & Hiburan, Jentera, Elektronik Pengguna, Pakaian, Rumah & Taman, untuk menamakan beberapa.

Adakah cara untuk beriklan di Alibaba.com?

Ya. Ahli Gold dan Gold Plus dapat meningkatkan keterlihatan senarai produk mereka melalui Iklan Kata Kunci. Ini membolehkan penyenaraian produk anda muncul lebih tinggi dalam hasil carian.

Adakah perniagaan saya sesuai untuk Alibaba.com?

Perniagaan yang memenuhi kriteria berikut cenderung menunjukkan prestasi terbaik di Alibaba.com.

 • Jual 10+ produk
 • Mempunyai 2+ pekerja
 • Mempunyai U.S. $500,000+ pendapatan tahunan
 • Beberapa pengalaman eksport adalah nilai tambah
Pembeli apa yang boleh saya jangkau di Alibaba.com?

Ya. Kedua-dua pakej keahlian berbayar kami menawarkan sokongan dalam menubuhkan perniagaan anda. Sebagai tambahan kepada penyelesaian onboarding kami seperti muat naik produk pukal dan etalase dalam talian yang boleh disesuaikan, kedua-dua pakej ini merangkumi reka bentuk dan penyediaan kedai dalam talian, muat naik produk awal, dan sokongan e-mel. Selain itu, kedua-dua pakej ini juga merangkumi kata kunci yang ditetapkan untuk iklan Keahlian premium merangkumi sokongan telefon dan e-mel khusus dari pengurus akaun tempatan.

 

Rakan Logistik Yang Dipercayai

Kami mengesyorkan rakan kongsi logistik A&G Freight Services Sdn Bhd dan Transvalasia untuk perkhidmatan perdagangan global anda.
Hubungi mereka hari ini, mereka sudah bersedia untuk menjawab!

A&GFreight Services Sdn Bhd
A&G Freight Services Sdn Bhd

A&G Freight Services Sdn Bhd menyediakan penghantaran dan pengangkutan pelbagai kaedah, yang memenuhi keperluan waktu penghantaran dan mengurangkan kos logistik. Pejabat utama kami terletak di Masai, Johor Bahru (JB).

Amanda Goh
+6019-930 8838


Kad Nama Melawat Laman Web

 

Transvalasia
Transvalasia

Di Transvalair, Penyelesaian Logistik dan Rantaian Bekalan di Seluruh Dunia kami bermaksud bahawa barang anda berada di tangan yang selamat. Kami berusaha lebih jauh untuk menghantar kargo anda dengan selamat dan tepat waktu ke hampir di mana sahaja di dunia.

Sajith Damodaran
+6016-715 4513


Kad Nama Melawat Laman Web